Työväenkirjallisuuden päivä toteutuu myös tänä vuonna!

Työväenkirjallisuuden päivä julkisti ohjelmansa kesäkuun puolivälissä – koronavarauksin. Yleisöä kehotettiin varautumaan ohjelmamuutoksiin ja siihen, että ainakin osa ohjelmasta saattaa siirtyä verkkoon. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että tapahtuma voidaan järjestää Työväenmuseo Werstaalla 5.9. kutakuinkin normaalisti.

Pääohjelmaan on ainakin toistaiseksi tullut vain yksi muutos: seminaari ”Arbetarlitteratur i Sverige / Työväenkirjallisuus Ruotsissa” (klo 16 – 18 Auditoriossa) siirtyy ensi vuoteen. Koska matkustusrajoitukset Suomen ja Ruotsin välillä ovat yhä voimassa, eivät ruotsalaisen työläiskirjailijayhdistyksen jäsenet pääse vielä tänä vuonna paikalle.

Tapahtuman järjestäjät seuraavat koronatilannetta. Todennäköisesti yleisömäärää joudutaan rajoittaamaan turvaetäisyyksien takaamiseksi. Asiasta tiedotetaan sekä näillä verkkosivuilla että facebookissa.