Työväenkirjallisuuden päivä 2022 oli ajan hermolla

Työväenkirjallisuuden päivää vietettiin tänä vuonna (3.9.2022) jälleen ”normaaleissa” olosuhteissa, ilman kokoontumisrajoituksia. Yleisö löysi hyvin paikalle ja tunnelma oli innostunut. Esiintyjien hienot puheenvuorot kirvoittivat mainioita yleisökysymyksiä ja -kommentteja. Kaiken kaikkiaan tapahtuman eri ohjelmanumeroita seurasi Werstaalla päivän aikana noin 800 kuulijaa.

Tapahtuman pääohjelmaa striimattiin verkkoon. Tallenteet ovat katsottavissa tämän linkin kautta: https://www.youtube.com/playlist?list=PLx0VMoJ5hp9GjhOfeBdsdLzSHDHOj1Grp

Lämmin kiitos kaikille esiintyjille ja näytteilleasettajille, yleisölle, työryhmälle, talkoolaisille, yhteistyökumppaneille ja tukijoille! Työväenkirjallisuuden päivä järjestetään taas ensi vuoden syyskuussa. Nähdään silloin!