TYÖVÄENKIRJALLISUUDEN PÄIVÄ 2023 OLI YHTEISKUNNALLISEN KESKUSTELUN JA KANTAAOTTAVAN KIRJALLISUUDEN JUHLAA

Lauantaina 2.9.2023 vietettiin taas kerran Työväenkirjallisuuden päivää, tällä kertaa teemalla ”Teot ja toiveet”. Päivän aikana Työväenmuseo Werstas täyttyi ääriään myöten yhteiskunnallisen keskustelun ja kantaaottavan kaunokirjallisuuden ystävistä. Yleisöä paikan päälle saapui mahtava määrä. Eri ohjelmanumeroita seurasi päivän aikana yhteensä jopa 1700 henkeä. Kiitos kaikille, jotka pääsitte paikalle. Kiitos myös runsaslukuiselle näytteilleasettajien joukolle sekä tapahtuman tukijoille.

Tapahtuman suosio osoittaa sen, että kaunokirjallisuudesta halutaan edelleen kantaaottavuutta. Ihmiset haluavat tulla yhteen ja pohtia yhteiskunnallisia ilmiöitä, nostaa esiin maailman epäkohtia ja esittää niille ratkaisuja.

Tapahtuman pääohjelmiston tallenteita (Youtube) voi katsoa seuraavien viikkojen ajan osoitteesta: https://youtube.com/playlist?list=PLx0VMoJ5hp9FY5mnTC6UU3giFGeVj8h71&si=I1c9B3WBpLOgc50I 

Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan vuoteen, nähdään taas silloin!