Näytteilleasettajat ja kirjamyyjät

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen tapahtumaan on alkanut!

Työväenkirjallisuuden päivän (3.9.2022) teemana on tänä vuonna Oikeus ja kohtuus. Teema haastaa keskusteluun yksilön ja yhteisön oikeuksista sekä niistä rajoista, joihin oikeudet suhteutetaan – olipa kyse kuluttajakansalaisuudesta, ilmastokriisistä, sananvapaudesta tai vaikka vallankäytöstä. Missä menee yksilön yhteiskunnallisten oikeuksien ja vastuiden raja? Kuinka pitkälle sananvapauden rajoja voi venyttää? Miten oikeus kuluttaa suhteutuu eettiseen vastuuseen? Paljonko olemme valmiita tinkimään kulutustottumuksistamme ilmastokriisin tai Ukrainan sodan takia? Entä onko länsimailla oikeus vaatia kehittyviä maita kohtuullistamaan tottumuksiaan?

Aiempien vuosien tapaan tarjoamme näytteilleasettajille seuraavanlaista mahdollisuutta osallistua:

1) Voitte varata näytteilleasettajien pöydän kirjamyyntiä ja toimintanne esittelyä varten. Pöytävuokramme on 50 e/pöytä (koko n. 70 cm x 120 cm).

2) Esittelypöydän ohella teidän on mahdollista tarjota tapahtumaan omaa ohjelmaanne, esim. kirjailijahaastattelua tai vuoden yhteiskunnallisten uutuuskirjojen esittelyä.

Näytteilleasettajien pöydät tulevat tänä vuonna Kisälli-saliin. Tila sijaitsee Työväenmuseo Werstaan toisessa kerroksessa, sisääntuloaulan läheisyydessä. Näytteilleasettajien ohjelmalava on saman kerroksen Työväentalo-salissa (n. 50 yleisöpaikkaa) ja osittain Bertel-salissa (n. 100 yleisöpaikkaa). Lähetämme tarkemmat saapumis- ja roudausohjeet ilmoittautuneille elokuussa.

Mikäli koronapandemia pysyy aisoissa, Työväenkirjallisuuden päivä järjestetään tänä vuonna ensisijaisesti yleisötapahtumana Werstaalla. Tavoitteena on silti myös striimata verkkoon sekä tapahtuman pääohjelmaa että – mahdollisuuksien mukaan – näytteilleasettajien ohjelmistoa.

Voitte ilmoittautua tapahtumaamme sähköisellä lomakkeella 31.5. mennessä täällä: https://link.webropol.com/ep/tknaytteilleasettajat2022

Kaikkien ajoissa ilmoittautuneiden näytteilleasettajien nimet tulevat näkyviin tänne tapahtuman kotisivuille sekä käsiohjelmaan.

Ohjelmaehdotuksen voitte ilmoittaa lomakkeen kohdassa ”Ohjelmaehdotukset ja muuta huomioitavaa”. Voitte olla asiasta yhteydessä myös suoraan tapahtuman näytteilleasettajista vastaavaan koordinaattoriin Milla Peltoseen viimeistään 31.5. (yhteystiedot alla). Ohjelma-aikoja on tarjolla rajallisesti, joten pikainen ilmoittautuminen kannattaa. Otattehan ehdotuksissa huomioon myös tapahtumamme tämänvuotisen teeman Oikeus ja kohtuus.

Lisätiedot ja ohjelmaehdotukset:
Milla Peltonen peltonenmilla(a)gmail.com, 050 4401180


Työväenmuseo Werstas / Työväenkirjallisuuden päivä
Väinö Linnan aukio 8
33210 Tampere